Boli brzuch

Dział forum zajmujący się czynnościami i schorzeniami układu pokarmowego; przełyku, żołądka, jelit, odbytu i gruczołów trawiennych, oraz dróg żółciowych

Re: Boli brzuch

Postautor: RiO » 02 gru 2011, 15:44

mruczek pisze:Niestety no-spa nie pomogła. Myślicie, że to wyrostek? Przestraszyłam się trochę, później po tym wycinaniu podobno taka blizna jest na brzuchu :/

Minął już tydzień i mam nadzieję, że byłaś z tym u lekarza. To na 100% wyrostek. Jak Ci się wyleje to dopiero będziesz miała problem. Co to takiego blizna? No proszę Cię, bywają o wiele większe tragedie od takich blizn. Kobiety po cesarce mają znacznie większe ślady zabiegu i jakoś nie narzekają.
RiO

Postautor: Student » 03 gru 2011, 18:17

To musi być wyrostek. Teraz już jest wszystko jasne. Oby było już po ingerencji chirurga. Czekamy na odpowiedź mruczek!
Student medycyny.
Student

Postautor: malutka557 » 04 gru 2011, 19:38

ale dlaczego jesteście pewni, że to na pewno wyrostek? mnie kiedyś bolał brzuch i też myśleliśmy wszyscy, że to wyrostek. w szpitalu zrobili mi badania i się okazało, że miałam zapalenie pęcherza.
malutka557

Postautor: Jędrek » 08 gru 2011, 16:25

malutka557 pisze:ale dlaczego jesteście pewni, że to na pewno wyrostek? mnie kiedyś bolał brzuch i też myśleliśmy wszyscy, że to wyrostek. w szpitalu zrobili mi badania i się okazało, że miałam zapalenie pęcherza.

A nie brałeś w domu no-spy na zapalenie pęcherza tylko od razu jechałeś do lekarza? Nie przesadzajmy, żeby z każdą chorobą jeździć od razu do szpitala. Są przecież poradnie lekarskie i leki bez recepty.
Jędrek

Poprzednia

Wróć do Forum gastrologiczne